AFTALEINDGÅELSE

Inden køb skal køber godkende vores handelsbetingelser, og opfordres til at gennemlæse disse. Handelsaftalen indgås mellem MAKERstudio og køber, når man har valgt “køb” på hjemmesiden.

 

Kontakt information

MAKERstudio

Peter Bangs Vej 112
DK-2000 Frederiksberg
Denmark

mail: shop@MAKERstudio.dk

ph:   +45 70227872

CVR 15128402

 

PRISER

Alle priser på MAKERstudio er inkl. 25 % moms og i Danske Kroner (DKK),  hvor intet andet nævnes. Alle priser er eksklusiv forsendelsesgebyr.

Fragt- og forsendelsesgebyr oplyses inden køb. Derudover er der ingen ekstra gebyrer.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

 

Der tages forbehold for:

Leveringssvigt.

Afgiftsændringer.

Udsolgte varer og trykfejl.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

 

BETALING

Du kan vælge at betale med, MasterCard, VISA og VISA/DANKORT

Vores betalingssystem

Vores kortbetaling gennemføres af STRIPE. Kortbetalingen foregår 100 % SSL krypteret.

Betaling via STRIPE sikrer dig anonymitet og beskyttelse mod at korttransaktioner kan opsnappes eller spores. Makerstudio.dk har således heller ikke adgang til data om dit betalingskort.

 

Brug af betalingskort

Som køber, er du fuldt beskyttet og banken står inde for, at du ikke kan trækkes for noget, du ikke har købt.

Ved betaling med kort vil du, efter din ordre er afsendt, blive ledt videre til en selvstændig betalingsside hos QuickPay, hvor  du skal indtaste dine betalingsoplysninger.

Betalingssiden hos STRIPE er SSL-krypteret og derfor sikker og certificeret af PBS. Ved korrekt gennemført betaling vil du få vist en kvitteringsside, hvor beløb, ordrenummer og betalings-identifikation fremgår.

Beløbet trækkes når du får adgang til det købte kursus.

FORTRYDELSESRET

Der er fortrydelsesret på 14 dage fra du har modtaget din vare.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Huskt at vedlægge dit ordre nummer med varen der sendes.

 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

MAKERstudio

Peter Bangs Vej 112

DK- 2000 Frederiksberg

REKLAMATION

I følge købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som køber kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Disse mangler må ikke være opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til shop@makerstudio.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klage indgives her – https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail shopbugistudio.com.

 

Bemærk!  Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsen­delse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

PERSONDATAPOLITIK

Alle personlige oplysninger, data eller billeder sendt til MAKERstudio er fortrolige og videregives ikke til andre. Vi foretager kun registrering af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 

 

Informationerne opbevares sikkert og utilgængeligt for andre.

 

Vores hjemmeside og indkøbspose er opbygget omkring brugen af cookies.  Cookies kan altid slettes igen, når det ønskes.